facebookfacebook1skype

flexheader3This help information window can be disabled in the module settings on the right upper side Show Help information on Frontpage.
flexheader3 Help Information: The images below will be used from top to bottom. The first image wins


flexheader3 uses this folder for its images: /images/spec/ , the full pathname is: /var/www/vhosts/lyritis-bioline.gr/httpdocs/images/spec/

Name of your header-image for this site itemid179
Name of your header-image for the menu entry: itemid179
Name of your header-image for the parent menu item (if applicable): no parent menu entry
Name of your header-image for the current category; category11
Name of your header-image for the current parentcategory: no parent-category
Name of your header-image for the current component: com_content

This image was found and will be used at the moment: default.jpg

Άριστη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων του Ιδιωτικού τομέα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για την LYRITIS BIOLINE A.E. η παροχή υπηρεσιών είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας. Το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει πλήρη Τεχνική και Επιστημονική Υποστήριξη με διαδικασίες που συμμορφώνονται στις απαιτήσεις των προτύπων EN ISO 9001:2008.

Παρέχει επίσης και μια σειρά άλλων υπηρεσιών όπως ο πιστοποιημένος κατά EN ISO 9001:2008 Ποιοτικός έλεγχος και η επίσης πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2008 Συσκευασία και Διανομή Προϊόντων . Επιπλέον η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες συμβούλου για Πιστοποίηση, Διαπίστευση και Διαχείριση Αποβλήτων σε κλινικά εργαστήρια. Στον τομέα των υπηρεσιών , η εταιρεία, έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις και συνεχίζει να επενδύει προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές υπηρεσίες .

Επιστημονική υποστήριξη

Η LYRITIS BIOLINE A.E. έχοντας συναίσθηση του ευαίσθητου χώρου που δραστηριοποιείται, διατηρεί ένα υψηλής στάθμης τμήμα επιστημονικής υποστήριξης.

Περισσότερα...

Τεχνική Υποστήριξη

Η LYRITIS BIOLINE A.E. έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής κάλυψης με κομβικά σημεία την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα...

Ποιοτικός έλεγχος

Η εταιρεία LYRITIS BIOLINE AE διαθέτει πλήρη σειρά υλικών εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου και υλικών βαθμονόμησης, καθώς επίσης μπορεί να προσφέρει και διάφορα « σχήματα » εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

Περισσότερα...

Πιστοποίηση-Διαπίστευση

Η εταιρεία LYRITIS BIOLINE AE παρέχει υπηρεσίες συμβούλου για Πιστοποίηση και Διαπίστευση σε κλινικά εργαστήρια.

Περισσότερα...

Διαχείριση αποβλήτων

Η εταιρεία LYRITIS BIOLINE AE παρέχει υπηρεσίες συμβούλου για την Διαχείριση Αποβλήτων σε κλινικά εργαστήρια.

Περισσότερα...

Διανομή προϊόντων

Η Εταιρεία διακινεί τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που εμπορεύεται με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται διαρκώς η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων από αυτή υπηρεσιών τους.

Περισσότερα...

Για την LYRITIS BIOLINE A.E. η παροχή Τεχνικης και Επιστημονικής Υποστήριξης μετά την πώληση είναι θέμα μείζονος σημασίας.

Νέα